Ja pse në Sarandë behet “banjo dielli” në distancë!

 

Ka disa dite qe ne qytetin e bukur por te heshtur te Sarandes, behet “ banjo dielli” ne distance.

Me ndergjegjesim dhe masa shtrenguese, edhe pse ne karantine, po ne orare qe lejohen dhe ne distance, jo pak bnanore lahen ne ujrat e Jonit dhe bejne banjo dielli, nje shenje e mire kjo dhe shprese per ditet ne vazhdim deri sa , sic thuhet ketu, virusi, armiku i padukeshem te fundoset ne ujrat e detit.

Ja sa mire, urime Saranda qe ashtu si Gjirokastra, deri tani me asnje rast pozitiv, me asnje person te infektuar me koronavirus.