Ja Emrat e 10 Prokurorëve të Rinj të Emëruar në Rrethe të Ndryshme të Vendit nga Këshilli i Larte i Prokurorisë

 

Ja emrat e 10 prokuroreve te rinj te emeruar ne rrethe te ndryshme te vendit nga Keshilli i Larte i Prokurorise.

Jane magjistrate te emeruar pas diplomimit te Shkollen e Magjstratures ne vitin 2018-2019:

Florian Boriçi emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorine prane Shkalles se pare Kruje.

Gëzim Spahiu emerohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorine prane Shkalles se pare Shkodër.

Ledion Tema emerohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorine prane Shkalles se pare Berat.

Gjergj Ceka emerohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorine prane Shkalles se pare Korcë.

Adnan Hoxha emerohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorine prane Shkalles se pare Gjirikastër.

Ermina Manelli emerohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorine prane Shkalles se pare Gjirokaster.

Pierin Çukaj emerohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorine prane Shkalles se pare Puke.

Alba Dhima emerohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorine prane Shkalles se pare Sarande

Xhoana Mehmetaj emerohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorine prane Shkalles se pare Dibër.

Aurora Hajro emerohet si prokurore dhe caktohet ne Prokurorine prane Shkalles se pare Sarande.