Ja çmimi qe ka marre instrumentisti i talentuar Igli Zeqiri i shkolles artistike Feim Ibrahimi ne Gjirokaster!

Pedagoge dhe nxenes te shkolles se mesme artistike Feim Ibrahimi ne Gjirokaster jane mbledhur sot ne nje aktivitet per te pergezuar nxenesin Igli Zeqiri, instrumentist i talentuar.

Ne kete aktivitet instrumental, Kryetare e Qarkut Znj. Lindita Rova, i dorezoi Iglit cmimin Riza Nebati Instrumentisti i Ri me i mire”, vleresim ne Fesivalin Folklorik Tipologjik Kombetar.

Urime Iglit dhe instrumentisteve te tjere te talentuar te kesaj shkolle, fidanishte e pergatitjes se talenteve te reja, instrumentisteve dhe muzikanteve te se ardhmes.