Ja cilat dyqane nga dita e hënë do ngrenë qepenat

 

Nga dita e hene do lejohen të ushtrojnë aktivitin keto biznese:

-dyqane veshjesh, tekstilesh, këpucësh dhe artikujve prej lëkure,

-të luleve, bimëve, të kafshëve të shtëpisë dhe ushqimit të tyre

– paisje sportive dhe shërbime taksi, agjenctë imobilare, pajisje të ndriçimit dhe artikujve shtëpiakë.

Orari: 05:00-17:30

Ushtrimi i veprimtarise do te shoqerohet me zbatimin e protokollit te miratuar per kushte higjeno sanitare,respektimin e distancimit fizik etj.

Te interesuarit per informacion me te plote te klikojne tek e-albania.