Ja Cfarë Duhet të Dini Kur Niseni Për në Pikën Kufitare të Kakavijës!

 

Kontrolle te forta edhe ne piken e  Kufitare te Kakavijës pas shpërthimit  ne Kin5e të virusit vjekjeprurës.

Jane punonjes te kujdesit shëndetësor te qytetit te  Gjirokastres qe punojne per zbatimin e masave kontrolluese per t`i thene Ndal virusit vdekjeprures.

Per kete ne Kakavije grupi i ngritur posacerisht merret me pyetjen e te gjithe shtetasve shqiptare dhe te huaj, sikunder dhe jane ndaluar  dhe me pas jane lene te lire nje shtetas aziatik dhe një çift kinez. Keto kontrolle do te jene ne vazhdimesi.