Ismail Qemali:"Flamuri i ynë, n’atdhenë t’onë të lirë"

“Mirëpo, desh Zoti, që me punën, me trimërinë dhe guximin e pashoq të Shqipëtarëvet, sot e tutje të marrin fund mjerimet dhe vuajtjet e Atdheut t’onë, sepse, këtu e kështu, jemi të LIRË të PAVARUR dhe MËVEHTE, prandaj: qeshni e gëzoni!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Flamuri i ynë, n’atdhenë t’onë të lirë.
Rroftë Flamuri!
Rroftë Shqipërija! ”
~ Ismail Qemali ~

#kuarcmedia