Hoteli më i Ri në Hollywood të Floridas është një "Kitare" Hard Rock-u (Foto/Video)

Një pronë 1.5 miliardë dollarë në formë kitare Hard Rock në Hollywood, Florida, u hap me shumë bujë javën e kaluar.

Të famshëm me bollëk – Johnny Depp, Khloe Kardashian dhe Bella Thorne, për të përmendur disa – ishin në skenë për hapjen madhështore të jashtëzakonshme, e cila përfshinte një shfaqje të lehtë, copa kitaresh dhe tapete të kuqe, që të kujton Hollywood-in origjinal në Kaliforni.

Grupi i pop-rock Maroon 5 ishte kryetitulli muzikor, por shfaqja muzikore live ishte larg nga e vetmja ngjarje e madhe në rradhë për hapjen e parashikuar.

View of the new Seminole Hard Rock Hotel & Casino, the world’s first guitar-shaped hotel in Hollywood Florida, on Wednesday, October 16, 2019.

Ndërtesa në formën e një kitare Hard Rock-u është e para e këtij lloji dhe është pjesë e një projekti më të madh, i cili vlerësohet në 2.2 miliardë dollarë, duke zgjeruar dy Hotelet dhe Kazinot e Hard Rock-ut në Florida.

Prona tjetër ndodhet në Tampa dhe festoi hapjen e saj më 3 tetor. Të dy vendndodhjet në Hollywood dhe Tampa të Seminole Hard Rock Hotel & Casino janë kazinotë turistike më të suksesshme të drejtuara nga Seminole dhe përmbajnë të gjitha elementet me mbivlerësime të tepërta të një prone tradicionale Hard Rock. Hoteli i formuar si një kitarë shton një nivel më lart atraksioni.