Hapet hoteli me i larte ne bote. Nuk eshte ne Dubai, por ne...

J Hotel Shanghai , e cila u hap në 19 Qershor, nuk është vetëm një hotel i nivelit të lartë.
Ai pretendon të jetë hoteli më i lartë në botë. Hoteli J zë katet e fundit të Kullës Shanghai – e cila me 632 metra (rreth 2,000 metra) është ndërtesa më e lartë në të gjithë Kinën.
J Hotel ka 165 dhoma, nga të cilat 34 janë suita. Ekziston shërbimi personal 24/7, një pishinë shtëpie, tualetin nga Hermes dhe Diptyque, vaska në formë petali manjolie, një banjë luksoze me përqendrim në trajtimet Reiki dhe komplete çajesh kineze në çdo dhomë.
Ky sot per sot eshte hoteli me i larte ne bote.