"Hajde puth bythen e qenit tim...", Guvernatori Amerikan njesoj is personazhi ne filmin shqiptar...

Guvernatori i Virxhinias Perëndimore Jim Justice i tha Bette Midler dhe kritikëve te tjere që të puthin te pasmet e qenit të tij duke ngritur bulldogun gjatë fjalimit ne shtetin e tij.

Guvernatori republikan ia ngriti të pasmet bulldogut të tij anglez majtistëve të tjerë toksikë që sulmonin njerëzit e mirë të Virxhinias Perëndimore.

Muajin e kaluar, aktorja e Hollivudit, Bette Midler, sulmoi banorët e Virxhinias Perëndimore, pasi senatori demokrat Joe Manchin hodhi poshte projektligjin e Biden-it për taksat dhe shpenzimet te quajtura Build Back Broke.

Aktorja i quajti Virxhinianët Perëndimore “të varfër, analfabetë dhe të zhveshur” nga kulla e saj e fildishtë në përgjigje të Manchin që dëgjonte zgjedhësit e tij.

Reagimi i guvernatorit na sjell ne kujtese shprehjen epike te aktorit shqiptar Kadri Rroshi ne filmin… ?