Gratë Shqiptare Meritojnë Falënderime dhe Rrespekt

Nje Urim per Grate Shqiptare me rastin e Dites Nderkombetare te Grave ka percjelle sot edhe ambasadorja SHBA, Yuri Kim.

Ja urimi i saj:

‘Gratë shqiptare meritojnë falënderime dhe respekt për gjithçka që ata bëjnë për familjet e tyre, vendin e tyre dhe botën tonë. Unë e ndaj vendosmërinë tuaj për të bërë një ndryshim pozitiv, sot në Ditën Ndërkombëtare të gruas dhe çdo ditë”- shkruan ambasadorja në postimin e saj.