Gjyshja 86 Vjecare e Armando Hidit Pergatitet fizikisht ne Kushtet e Shtepise per te Luftuar Stresin dhe Ankthin nga Virusi...

Instruktori Armando Hidi manifestoi sot pasdite nje shfaqje sa te bukur dhe mjaft motivuese per shikuesit e emisionit Ftese ne 5 ne TCh.

Ne ambientet e shtepise, te kthyer ne paleseter, demostroi se bashku me gjyshen e tij 86 vjecare ushtrime fizike si pergatitje per te luftuar virusin.

Gjyshja e tij e mrekullueshe,me trup elegant per vitet qe mban mbi supe, beri udhtrime fizike te ngjashme me ato te Armandos qe veshtire se i realizojne edhe vajza te reja te pa stervitura fizikisht.

Te lumte gjyshe! Te lumte Armando qe me punen tende i shton vite, i largon stresin, e ben qe te ndihet mire dhe e qete ne shtepi.

Nje mesim te madh moren sot shikuesit qe e ndoqen emisionin se si te pergatiten fizikisht edhe ne kushtet e shtepise dhe te kapercejne stresin dhe ankthin, ta mbajne trupin ne forme sikunder e ka te tille gjyshja 86 vjecare e Armandos.