Gjimnazistë të Tiranës, aplikoni për Klubin e Ambasadorëve të Natyrës!

Klubi Ambasadorëve të Natyrës pranon aplikime për anëtarë të rinj.
Njoftim i rendesishem i Ambasades Amerikane per nxënësit e shkollave të mesme në Tiranë.

Njoftimi:Jeni nxënës të shkollave të mesme në Tiranë? Dëshironi të jeni vullnetarë dhe të merrni pjesë në aktivitete në shërbim të komunitetit? Klubi ynë i Ambasadorëve të Natyrës tani pranon aplikime për anëtarë të rinj. Nëse keni përzemër ruajtjen e natyrës dhe pjesmarrjen qytetare, shikojeni këtë mundësi të bukur.Aplikoni tani!