Gjeni me cfare eshte mbjelle kjo siperfaqe?

Gjeni me cfare bime eshte mbjelle kjo siperfaqe. Ne ndihme ju kujtojme se fshataret qe e mbjellin jane bere zengjin duke shfrytezuar shitjet e para me cmime shume te larta.

Ju kujtojme se nje qese pra nje dore e shesin 50 leke dhe nese i pyet per cmimin per kg.nuk merr perigje ose ta p resin shkurt:50 leke qesja.

Duan te thone se kjo bime ne fillim te prodhimit ka cmim me te larte se dhe nga ajo bima qe po ta mbjellesh”futesh brenda”.

Ustallaret kane bere llogari, nje dynim nga bima qe shikoni ne foto, me 200 milje leke te vjera per dy muaj pune, me cmimin qe eshte sot ne treg, fiton disa miliona.Dhe ja sepse, se 1 kg nga kjo bime ka cmim te barabarte me nje kg mish.

Cmime te tilla ekstreme bejne zenxhin disa dhe varferojne shumicen, konsumatoret qe nje dore e blejne sa frengu punen.