Do ta pi me fund o shokë!...Hajde, Gëzuar me Thoma Dilon!

Pak minuta me pare, Thoma Dilo, ka percjelle ne faqen e tij nje foto ku shfaqet i gezuar dhe me nje urim te vecante: Do ta pi me fund o shoke!…Hajde, Gëzuar!

Ta pish e shendet te te behet o Thoma Dilo se sic ke fjalen ashtu dhe zemren e mire qe te lexohet edhe ne kete foto.

I gezuar dhe i lumtur qofsh gjithmone!

Bashkohemi ne gezimin dhe urimin tend duke trokitur virtualisht po me zemer gotat per shendet e jete te gjate!

GEZUAR  I MIRI THOMA DILO!