Futbolli Botëror në Zi

Futbolli boteror ne zi.Ndahet nga jeta legjenda e tij, Diego Maradona,60-vjeç qe ka pësuar arrest kardiak.

This image has an empty alt attribute; its file name is diego-maradona-gfx_cichl25vmr081ogol7utpk4c9.jpg

Me pare, po merrte veten pas ndërhyrjes kirurgjikale që kreu në kokë, por shëndeti i tij është përkeqësuar. Figura te shquara te futbollit, jane shprehur me dhimbje e hidherim te madh per ndarjen e tij nga jeta.

 Cristiano Ronaldo:”  Një magjistar i pakrahasueshëm. Largohet shumë shpejt por lë një trashëgimi të pakufijshme dhe një boshllëk që nuk do të mbushet kurrë…