Fundjava ne Shtepi! Ndersa Te Henen Ndryshon Levizja me Mjet, Por Arrestohet ai qe...

Kryeministri Edi Rama ne daljen e sotme online tha serisht se kjo edhe kete fundjave të gjithë duhet te rrine në shtëpi.

Njoftimi:

“Nga neser E SHTUNË 13.00 DERI TË HËNËN ora 05.00, NJËSOJ SI FUNDJAVËN E SHKUAR, TË GJITHË NË SHTËPI”

Por nje lajm i mire eshte edhe rishikimi i lëvizjeve me makinë dhe fashat e reja te orarit.

Nderkohe qe nuk jane dhene detaje Kryeministri u shpreh se nga java e ardhshme do rishikohet fasha e orarit dhe do mund te shkohet me makine në punë, por kushdo që do marë persona të tjerë ne makinen e tij për transport do të arrestohet.