"Fuck Trudeau", Kanadezet rrethojne Parlamentin me kamiona dhe traktore ne protesten masive...

Kanadezet kane gjetur nje menyre tejet origjinale per te protestuar ndaj masave detyruese te qeverise.

Ata kane dale ne protesta para parlamentit dhe e kane rrethuar ate me kamione qe kane ardhur nga e gjithe Kanadaja.

Kamionistet u bene heronjte e protestave dhe u mirepriten me flamuj dhe pankarta nga protestuesit e tjere. Ata e ndermoren kete akt pas masave shtrenguese qe i ndalonin te leviznin te pa va ksi nuar dhe mos te hynin ne ShBA.

Nderkohe kryeministri Trudeau eshte larguar per aresye sigurie dhe te shumte jane ata qe flasin per nje doreheqje.

Vijon…