Foshnjat dhe Fëmijët Mund të Jenë në Rrezik! Duhet Vepruar me Shpejtësi!

Ish-ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti, lidhur me dy binjaket 5 muajsh qe humben jeten ne Berat, ka hedhur nje postim ne FB ku vec te tjerave thote se me shumë mundësi qumështi formulë u ka marrë jetën 2 foshnjave dhe nenvizon qe AKU te bllokoje kete produkt dhe te urdheroje terheqjen nga tregu te te gjithe sasise se qumeshtit per bebe nga firma qe e ka prodhuar.

Foshnjat dhe fëmijët mund te jene ne rrezik!

Duhet vepruar me shpejtësi!, shkruan ai.