Feste e madhe sot ne fshatin e bukur Sotire te Dropullit te Siperm(Foto)

Feste e madhe sot ne fshatin e bukur Sotire te Dropullit te Siperm.

Gjalleri qe ne oret e para te mengjesit, gara e ngjitje ne mal, kulinari e pije freskuese, dashuri e vellazerim.

Kjo ishte atmosfera e shprehur ne gezimin e banoreve dhe te ardhurve nga fshatrat e tjera dhe Gjirokastra e me gjere.

Me te gezuar e te qeshur femijet e ekipit Murgana Action qe jane pergatitur gjate gjithe kesaj kohe per te sjelle nje eveniment te madh sportiv, te dukshem per te dhenat e kesaj zones turistike.

Fotot e mëposhtme nxjerrin në pah ngjarjen madhështore që u zhvillua sot në Sotirën e bukur turistike me te ardhme te sigurte per turizem gjithevjetor.

MURGANA RUN

Maratona e vrapimit në garën prej 5 km dhe 15 km . Urojmë që të bëhen sa më shumë aktivitete të tilla .Respekte dhe urime organizatorëve.