"Facebook Huazon Mbiemrin e Presidentit Shqiptar", Ja e verteta e emrit te ri te Facebook, Meta!

Themeluesi i Facebook ka prezantuar sot emrin e ri te Kompanise qe te gjithe e njohin si Facebook, por qe nga sot do te quhet Meta.

Kaq ka mjatuar qe disa edhe te krijojne imazhe ilustrues me mbiemrin e Presidentit Shqiptar Ilir Meta. Kurse te tjere e ngaterojne emrin e kompanise me emrin e aplikacionit apo faqes Facebook.

Nga sot kompania do te quhet Meta, por aplikacionet e saj do te mbajne emrin ekzistues, pra nuk ndryshon emri i Facebook, dhe as i Instagram, Messenger, apo Whatsapp.

E njesta gje ka ndodhur me pare me Google, ku kompania u quajt Alphabet dhe ne pronesi te saj jane platformat Google, Youtube, etj.

Mirepo akoma pa u inauguruar emri i ri i FB Meta, filloi gallata ne internet…

Ju si e komentoni?