Emigrantë të Shumtë iu Bashkohen Familjeve në Shqipëri për Festat e Fundvitit! Fluks në Kakavijë dhe Kapshticë...

Te shumte jane emigrantet qe jane rikthyer per festat e fundvitit ne vendlindje per te qene prane familjeve te tyre duke rritur edhe fluksin ne kufi.

Ne Kakavije raportohet se fluksi ka qene i madh. Shume emigrante qe vijne kryesisht nga Greqia kane mberitur ne atdhe. Numri i qytetareve qe kane hyre dje ka qene rreth 7000 ndersa i atyre qe kane dale rreth 4000 mije.

Gjithashtu kane hyre rreth 5000 shtetas ne piken e Kapshtices dhe rreth 4000 kane dale. Per te eliminuar rradhet e gjata jane vene ne dispozicion 7 sportele nga autoritetet doganore.

Situata paraqitet e qete dhe jane marre masa qe mos te kete rradhe te gjata!