Elvira Lani sonte ne mbremje, ora 21.00, e ftuar ne emisionin Integrime Shqiptare ne Radio Tirana 3

Sonte, e merkure, 28 tetor 2020, në mbrëmje, ora 21.00, gjirokastritia Elvira Lani eshte e ftuar ne emisionin Integrime shqiptare, prodhim i Radio Tirana 3.

Objekt i bisedes, kariera e saj dhe ne vazhim te bashkebisedimit resurset turistike të Gjirokastrës, bashkëjetesa e shkëlqyer e minoritetit grek të këtij qarku me shqiptarët.

Elvira Lani, e spikatur ne veprimtari ne disa fusha, tregon eksperiencat e saj te punës si specialiste në Administratën e Qarkut Gjirokastër, pedagoge në Univeristetin “Kristal”. 2011-2017, Drejtore në UNICA GROUP, Gjirokastër, pervojen ne fushen e Ndërmjetësimit ne Zgjidhjen e Mosmarrëveshjeve, nga Partner Training Center, si dhe në fushën e Mbrojtjes Juridike e të Dhënave Personale.

Elvira, nga viti 2020, është përfshirë si Misionare Paqeje në Diplomatic Mission Peace end Prosperity, Tiranë.

Ndiqeni pra sonte ne mbremje ne Radio Tirana 3 , ora 21.oo biseden me Elviren.