Elton Lica:Ja si te veproni, nese nje nxenes e shikoni qe rri vetem...

Për nxënësit që kthehen në shkollë nesër, por edhe për mësuesit drejtorat etj.

Do ju lutesha nëse shikoni një nxenes i cili nuk ka shoqëri në shkollë, dhe rri vetëm si i ndrojtur,i turpshëm ose nuk është aq i/e bukur!

Përshëndeteni, mbaje afër, bëjeni të buzëqesh,dashamiresia juaj nuk kushton asgjë…por për të mund të jetë shumë. Asnjë nuk e di se cfare problemesh mund të ketë me familjen apo shëndetin e saj/tij..
/Koha e Kavajes/

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com