Edi Sinojmeri:Tani qe do filloje viti shkollor, ja cfare duhet te bejne femijet

Edi Sinojmeri, drejtues i inspektoriatit te kontrollit shteteror shendetesor ne Gjirokaster:

Ka prinder dhe njerëz të pandërgjegjshëm edhe të papërgjegjshëm që nuk besojnë se Covidi vret!

Si prind por edhe si përgjegjësi ligjore edhe morale,tua bëjmë mësuesve edhe drejtuesve arsimore punën më të lehtë që ata të kenë vëmëndje te proçesi arsimor.

Tu matim temperaturën çdo mëngjes fëmijëve tanë,ti këshillojne me qetësi edhe maturi që kjo është çështje globale edhe për bashkëmoshatarët e tyre.

Ti këshillojmë mos heqin maskën,të ruajnë higjenën edhe të jenë të kujdesshëm.

Ne si prind të bëjmë detyrat që na takojnë.

Institucionet arsimore dhe njësite vendore të marrin cdo ditë masat parandaluese dhe të zbatojnë protokollet me shume përgjegjësi.