Edi Rama:Nëse do të ketë sërish numër të lartë infektimesh, do duhet të kthehemi mbrapsht, prandaj…

Mbreme, i ftuar ne emisionin “Real Story”, lidhur me situaten aktuale ne vend te shkaktuar nga Covid 19 dhe lehtesimin e masave shtrenguese per levizjen e njerezve etj. kryeministri i vendit vec te tjerave tha:

“Gjithçka në këtë situatë është relative dhe përtej asaj që duket ka mundësira të ndryshme për të parë. Gjërat mund të marrin rrjedha të ndryshme, në varësi se si do të sillen njerëzit. Do të kemi virusin mes nesh dhe nuk do të kemi normalitet, por do të hyjmë në një fazë, ku do të kemi një lloj normaliteti të ri me një numër të caktuar kufizimesh”.