Edi Rama: Sa e bukur Gjirokastra sot!

Edi Rama: Sa e bukur Gjirokastra sot

Aktivitetin Retro N` Sokak qe ka nisur ne Gjirokaster, e ka pershendetur sot edhe kryeministri Edi Rama qe ka percjelle foto nga Qafa e Pazarit dhe 5 rruget e saj ku jane vendosur makinat historike, me jete shumevjecare, pjese e histroise se transportit shqiptar.

Ne kete pershendetje kryeministri i vendit ben dhe urimin Bravo DPSHTRR