Edi Pesha: Zbatohet me Perpikmeri cdo Udhezim per Sherbimet ne kete Situate...

Drejtoria Rajonale e Sherbimit te transportit ne Gjirokaster ka marre masa te plota per te parandaluar virusin vdekjeprures.

Eshte nje nga njesite e rendesishme qe pret e percjelle gjate gjithe dites shume kliente qe marrin sherbime.

Per t`iu pergjigjur ne kohe, shpejt e me cilesi, thote drejtori i saj Edi Pesha, po zbatohet me pèrpikmëri çdo udhèzim, këshillë apo urdhër për sjelljen në këtë situate dhe punohet me moton ” Nuk eshte as frikë as panik,por është përgjegjshmëri e ndergjegjësim, kulturè, qytatari e inteligjencë, bashkëpunim e solidaritet , është dashuri pèr jetèn !