E fundit/ Hyrja e Tunelit Kardhiq-Delvine eshte shembur! Ja si eshte gjendja...

Pjesa hyrese e tunelite Kardhiq Delvine qe shkurton rrugen per ne Sarande, eshte shembur…

Ajo qe dihet deri tani eshte se masivi i dheut ka zene pjesen e perparme por nuk dihet nese ka edhe brenda shembje te tunelit.

Paraprakisht eshte konstatuar se shkak jane bere rreshjet e shiut, nderkohe qe ekspertet do te analizojne situaten diten e neserme.

Kujtojme se tuneli eshte hapur muaj me pare dhe gjithashtu lidh fshatrat perreth pervec interesit turistik.