E bukur si shume artiste me fame boterore por...

Kjo eshte…?!

Mos u nxitoni!

Nuk eshte artiste e Hollivudit, as shqiptare. E bukur si shume artiste me fame boterore, po qe nuk ka luajtur ne asnje film, as dokumentar por qe eshte figure publike, shume e shohur vecanerisht per shikuesit e nje nga televizionet me te shikuara  ne vendin tone, ashtu dhe ne rrjetet sociale.Per bukurine dhe sjelljen e saj ka dhe shume komente, teper mbreselenese dhe dashamirese…

Hajde vrisni pak kujtesen dhe tregoni kush eshte dhe c`dini per te !