"Terror me gogolin vaksinal bejne njerzit pa shpirt"/Dr. Laver Stroka:Ja si duhet te veproni dy jave pas berjes se vaksines dhe mendimi i tij per vaksinen kineze

Ne faqen e tij Dr. Laver Stroka shkruan:

1-Dy jave pas vaksinimit te plote nuk nevojitet testim per udhetim jashte.

2- I vaksinuari nuk duhet ta heqe masken dhe shkele rregullat per te shmangur infeksionin me lloje te tjera te virusit ne mjedise te ndryshme( marre nga Physician’s First Watch, 4 prill 2021).

Ndersa pyetjes se nje komentuesilidhur me ose jo te efektivitetit te vaksines kineze jep kete pergjigje:

‘ KEto jane peralla.Vaksina kineze kaloi fazen e dyte kur te tjeret ne perendim skishin kaluar fazen e pare. Ne 100 milione te vaksinuar nuk pati asnje vdekje.Kaq te them si mik. Terror me gogolin vaksinal bejne njerzit pa shpirt qe as e kane dashur as e duan njeriun e thjeshte por e urrejne-pra kanibalet dhe vampiret’.