Doni te shtoni energjite ne trupin tuaj, beni kete gje...

Nese gjate dites ndiheni te lodhur, te dembelosur dhe pa forca kjo tregon qe ju keni nevoje te shtoni energjine tuaj. Ndonjehere energjia e trupit humbet dhe nga stresi i dites prandaj me poshte ne te gjirokastraonline do t’iu japim nje recete qe do iu bej te ndiheni shume me mire.
Merrni disa kikirika pa kripe dhe nje banane. I miksoni te dyja ne nje blender me nje gote me uje dhe do te shihni qe energjite tuaja do te rikthehen.