Doli pa Maske nga Kuvendi, Gjobitet Deputeti Kujtim Gjuzi - Ja reagimi i tij!

Sot mediat i jane bashkuar aksionit te policise per vendosjen e gjobave ndaj qytetareve pa maske, por vemendje te vecante kane marre deputetet e Kuvendit te Shqiperise.

Edhe pse ata sapo kane pare policine t’u afrohet dhe nxjerrin masken nga xhepi, nuk i shpetojne gjobes (jo dhe aq te perfillshme nga ana e tyre).

I zene ne befasi, edhe deputeti i famshem per videot e tij me ushqimet bio dhe cokollata, Kujtim Gjuzi, bie pre e forcave te rendit, te cilat nuk ja pertojne nje gjobe per mosvenie maske.

I zene ngushte, reagimi i deputetit Gjuzi eshte i vaket dhe deri i pa fjale. Mesa duket edhe ai eshte dakord qe ka shkelur rregullat dhe ligjet qe i voton vete.

Po ju si mendoni?