Ditët e Para Dimërore në Qytetin e Gjirokastrës

Ne ditet e para dimerore te vitit te kaluar Gjirokastra ishte “pushtuar” nga reshjet e dendura te debores.

Keto reshje nisen qe ne hyrje te vitit e cdo dite me shume duke rritur trashesine mbi 15 cm dhe ne zonat rurale 30-40 cm.

Perkohesisht jane bllokuar edhe disa rruge po qe me nderhyrjen e punonjesve te sherbimit komunal dhe banoreve jane vene perseri ne gatishmeri.

Gjate diteve dimerore te vitit te kaluar veshtiresite e motit u kaluan por ne rrugen nacionale pati dhe aksidente.

Ndryshe nga ditet e vitit te kaluar, keto te janarit te 2020 kane qene me reshje shiu e me diell, ndersa priten edhe reshje bore se afermi.