Ditelindja e kengetarit te shquar te polifonise Gjirokastrite

Nje urim i vecante i kengetares se njohur gjirokastrite Juli Çenko per kengetarin e shquar te polifonise gjirokastrite Arian Shehu me rastin e Ditelindjes.

Te Shtëpija me Uratë të urojmë jetë të gjatë!

Edhe 💯 vite të lumtura Arian pranë familjes tënde, miqve e shokëve!

Ketij urimi i bashkohet edhe gjirokastraonline, miqte e dashamiresit e shumte te kengetarit ne Gjirokaster, ne Shqiperi e diaspore:

Gezuar Ditelindjen, festofsh dhe 100 vjetorin me shendet e lumturi!