“Dita e Dyerve të Hapura”- Qytetarët Ftohen të Vizitojnë Godinën e Kuvendit Popullor

“Dita e Dyerve te Hapura”- Qytetaret Ftohen të Vizitojnë Godinen e Kuvendit Popullor

Ne kuadrin e 100 Vjetorit te parlamentarizmit shqiptar, dita e sotme eshte vleresuar si ‘Dita e Dyerve të Hapura’ qe qytetaret te vizitojne godinen e  Kuvendit të Shqipërisë nga ora 10:00 deri në orën 20:00.

Sipas njoftimit, vizitoret mund te ndjekin  dokumentarin “100 Vjet Parlamentarizëm Shqiptar” dhe te njihen me botimet e ekspozuara.

Per qytetaret do te shperndahen bluza, stilolapsa dhe sende te tjera me simbole të 100-vjetorit të parlamentarizmit.