Dhimbje dhe trishtim, një familje e tërë shuhet pasi ishin infektuar me hëret nga Covid-19

Media amerikane “12NEWS” tregon se ishte 42-vjeçari, Mario Mayorga Jr, që punonte si sanitar në Mt. Sinai Medical Center në Miami i cili prek i par në kjëtë familje. Pas infektimit të tij, iu nënshtrua testit edhe familja e tij ku rezultuan pozitivë e ëma, 72 vjeçe, babai po ashtu 72 vjeç dhe motra e tij 45 vjeçe.

Prej disa javësh ata qendruan në spital, teksa i pari që u nda nga jeta ishte babai 72 vjec, më pas nëna dhe në fund djali që ishte dhe personi që u infektua i pari-shkruan Sot.com.al.