Darka e Ministres Suedeze te Punës

Sipas Ne Kohe, Suedezja po e pret trenin e natës që të kthehet në shtëpi pas punës. Darka për të është një sanduiç i blerë në platformë dhe buzëqeshja e saj tregon një person modest dhe të zakonshëm.


Por, por:
Emri i kësaj zonje është Ylva Johansson, Ministrja Suedeze e Punës, ministrja më e suksesshme e kohës së saj. Unë jam thjesht një punëtore: thotë Ministrja Eloa !!!
• Njerëz të tillë e bëjnë vendin të madh dhe të fortë!!!