Covid 19, të dhënat e fundit...

518 ka arritur numri i personave te prekur me koronavirus ndersa jane shtuar dhe dhe 24 raste të reja, ndersa 141 personave që testuan negativë u rikthehet koronavirusi.

Sipas ISHP harta e te prekurve është zgjeruar në 7 qytete.

Shkodra ka 83 te infektuar deri tani, ndërsa i është shtuar hartës së qyteteve me të infektuar me koronvairus edhe Mallakastra me 1 rast, infermiere e qendrës shëndetsore të Aranitas.

Ne keto 24 orët e fundit një 64 vjeçare ka humbur jeten nga virusi dhe numri i viktimave ne Shqipëri eshte 26.

Qytetet e jugut Gjirokastra, Saranda,Tepelena,Permeti, Leskoviku, Erseka rezultojne te pa prekura ,asnje rast me Covid 19.