Covid 19/ Ja vlerësimi që ka marrë Bashkia e Gjirokastrës

Per periudhen e pandemise dhe ne vazhdim, dukshem bashkia e Gjirokastres eshte vleresuar dhe nderuar.

Per kete flet dhe vleresimi qe ka marre, vend te pare në konkursin e Javës Evropiane 2020 per klipin me te mire me teme”Vlerat europiane në kohën e koronavirusit”,

Çmimi i eshte dorezuar kryetarit të bashkisë Flamur Golemi nga Drejtori i Agjensisë për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore nga z. Bekim Murati.

Ka qene Njesia e Integrimit Evropian ne Bashkine Gjirokaster qe ka realizuar vidioklipin.