Covid 19/Gjirokastra e shqetësuar,ja përgjigja e Edi Sinojmerit, kryeinspektor i ISHSH në Gjirokastër

Flitet per nje banore nga Gjirokastra, i shtruar ne spitalin infektiv ne Tirane me virus.

Lidhur me kete situate Edi Sinojmeri , kryeinspektor i Inpektoriatit Shendetesor Shteteror ka percjelle kete njoftim ne faqen e tij ne fb:

Në respekt te opinionit publik,ju bëj me dije se asnjë lajm apo qoftë informacion në lidhje me pacientin që është i shtruar në QSUT që në datë 20 Maj nga Gjirokastra,dhe që vazhdon të jetë akoma i shtruar,nuk është konfirmuar nga strukturat tona!