Covid 19/ Gjirokastër, dalin rezultatet e tamponave

Nga burime te sigurta mesojme se tamponat e marra si pasoje e hetimit të familjes te pacientit nga Gjirokastra te shtruar në Tiranë që prej datës 20 Maj kanë dal NEGATIVE.

Drejtoria e inspektoriatit shendetesor shteteror ne Gjirokaster ben thirrje qe situata e paster ne qytet e fshatra e me gjere te mbetet e tille te zbatohen me shume përpikmëri masat edhe protokollet përkatëse qe jane :maskat,dorashkat, dizinfektimi i ambienteve publike, distancimi social, higjena dhe pastertia ne lokale etj.