C`'ka ngjarë nenkala?

Kush e di e kush na thotë, ç’ka ngjarë që e kanë mbuluar, mos vallë ka kalaja ftohtë?!
Apo ndoshta nga gërvëlisja, gjunjët s’po i mbajnë më dot?!- shkruan Elis Basha ne faq1en e tiJ ne fb dhe per pyetjen qe shtron  ka disa komente. Po ju keni ndonje koment?

Foto Elis Basha