Caji i cilit mal eshte me i mire?

Doli caji i ri po cili eshte me i mire. Kjo pyetje u be shkak qe di gjirokastritet per dy dite e mbajten koken menjane. Jo eshte caji i malit te Gjere me i mire jo i Cajupit, jo i Nemerckes. Flisnin per malet sikur t`i kishin bredhur pellembe per pellembe kur vetem ate te malit te Gjere kishin shkelur.

Ne biseden e tyre nderhyri dhe nje i trete qe nisi te mburrte cajin e maleve te Fushebardhes. Ai ju tregoi edhe nje fotografi qe e kish pare ne internet.

-Ja caji me i mire ne bote, caji i Fushebardhes- u tha dhe ata te dy ngulen kembe, njeri per cajin e Malit te Gjere dhe tjetri per cajin e Malit te Odriese.

U ndane e nuk u moren vesh, po ju si thoni cili caj eshte me i mire? Ky qe shikoni ne foto apo keni

mendim tjeter?