Berisha eklipson Bashen me demokratet e flakte dhe flet per te ardhmen e PD dhe Shqiperise...

Ka nisur sot aksioni i ish kryeministrit Berisha per rrezimin e kryetarit aktual te PD Lulezim Basha.

Me brohoritje simpatizantet e PD jane mbledhur sot nga ish kryeministri Berisha me moton per te shpetuar Partine Demokratike.

Nderkohe eshte zgjedhur i njejti minutazh ku Basha po fliste ne kuvend dhe mediat jane fokusuar vetem te Berisha.

“Ne jemi parti e interesit kombetar” – ka thene Berisha, duke shtuar se eshte me i motivuar se kurre per te mos dorrezuar mandatin e marre nga qytetaret shqiptare.

Duke cituar Viktor Hygone ai tha: “E ardhmja ka emra te ndryshem, e ardhmja per te dobetit quhet e pamundur, e ardhmja per sentimentalet quhet e panjohura, e ardhmja per guximtaret quhet idealja” ndaj dhe ne, vazhdoi ai, le te zotohemi ketu qe ne perpjekjen tone do clirojme Shqiperine nga e keqja…