Bëjeni portofolin tuaj të mos boshatiset kurrë! Me vetëm 3 hapa...

Asnjëherë nuk dihet se çfarë energjie apo fati përcjell ky person për paratë… Kuletën është mirë ta blini vetë dhe po ashtu duhet t’i jepni rëndësi ngjyrës, që për femra duhet të jetë e kuqe e zjarrtë apo ngjyrë ari, ndërsa për meshkuj nuancat e metalit…

Po ashtu, kuletën duhet ta doni dhe ta mbani gjithkund me vete. Një fakt tjetër është edhe sistemimi i parave, sepse nëse paratë janë të pasistemuara, kjo ndikon edhe në shumimin e tyre.

Gjithsesi, vlen të përmendet se asnjëherë nuk është mirë që në kuletë të mbani fatura, sepse kjo jep një energji që shpien gjithmonë në shpenzim dhe shpagim borxhi…