Bashkia Tepelene shperndan Ndihma, nderkohe qe Zyra e Punes ka nje Njoftim te Rendesishem...

Bashkia Tepelene ka shperndare ndihma per familjet ne nevoje dhe te papunet.

Nepermjet nje njoftimi ne FB ata njoftojne se do te jene prane cdo qytetari:

Premtuam se do jemi çdo ditë me ju dhe padyshim kjo është puna më e mirë që mund të bëjmë. Ti shërbejmë qytetarëve tanë kur ata kanë më shumë nevojë për ne. Sërish sot në qytet, fshat, lagje, njësi për të sjellë tek ju atë që ju nevojitet.

Ju qëndroni në shtëpi, ne do t’ju gjendemi sa herë të jetë e nevojshme. Mos harroni kontaktet i gjeni në faqe të publikuar.

Ju faleminderit që po zbatoni këshillat tona. Kjo është e rëndësishme për të gjithë ne ! 🕊

#Frikë_Jo #Kujdes_Po

Ne sherbim te qytetareve eshte vene dhe nje numer telefoni: 0682911991

Nderkohe Zyra e Punes ka bere kete njoftim:

NJOFTIM

Zyra Vendore e Punesimit Tepelene njofton te gjithe perfituesit dhe aplikuesit per here te pare per Ndihmen Ekonomike, te paraqiten vetem prane Njesive Administrative per te bere aplikimin, pa qene e nevojshme per t’u paraqitur ne Zyren e Punesimit.

Administratoret e Ndihmes Ekonomike komunikojne me specialistet e Zyres se Punesimit Tepelene.
( Kjo vazhdon deri ne nje njoftim te dyte )

Ju Faleminderit !