Autostrada e Re që ju çon nga New York-u në Londër me makinë, pa hipur në ndonjë traget!

Ky është plani i një autostrade të re që do t’ju çojë nga SHBA-ja në Evropë.

 

Një rrugë që shtrihet në më shumë se 80% të botës – Rusia propozon një autostradë që do t’ju çojë nga Evropa në Shtetet e Bashkuara të Amerikës!

 

Sipas një raporti të The Siberian Times, presidenti i hekurudhave ruse ka propozuar një plan për një autostradë masive trans-Siberiane.

 

 

Kjo do të lidhë kufirin lindor të Rusisë me shtetin e Alaskës, duke kaluar një shtrirje të ngushtë të Detit Bering që ndan Azinë dhe Amerikën e Veriut.

 

 

Kjo autostradë do të bëjë të mundur të shkoni nga Londra e Britanise në Nju Jork!

 

Kjo do të thote se qytetarët e SHBA mund të shkojne në Azi me makinë. Dhe do të ishte aq e rëndësishme vetëm nëse nuk do të kishte ardhur drejtpërdrejt nga kreu i hekurudhave ruse.

 

Do të shkonte gjithë rrugës përmes Rusisë dhe do të përfshinte rrugët dhe autostradat ekzistuese. Natyrisht, këto rrugë do të “rinovohen pak fare”.