Astrologia Meri Shehu: Ja kur do ta marrim vesh te verteten per virusin...

Astrologia Meri Shehu pyetjes te Rudina Magjistarit ne emisionin e pasdites  se cfarë ndodh pas datës 13 Maj, i eshte pergjigjur se ” Pas kësaj date fillon numërimi mbrapsht dhe e vërteta fillon e del ashtu siç është, reale. Tashmë nuk ka më të vërteta të zbukuruara dhe të fshehura. Në këtë periudhë, deri në fund të Majit do të marrim vesh të vërtetën për virusin, të vërtetën për jetën tonë, çfarë duam, çfarë nuk duam. Të vërtetën për marrëdhënien ekzistuese.

Per pyetjen e drejtuar nga Rudina se si mendon Meri Shehu per virusin, si do të jetë ecuria e tij iu pergjigj se “do te jetë pak më i fshehur do të thosha, më i zbutur dhe se ” virusi ishte aq, sa hodhi bombën dhe iku. Mendoj se do të iki në një farë mënyrë, ose nuk do të na shqetësojë aq shumë. Pasojat që mund të mos jetë vetëm çështja ekonomike, ose do dalë një gjë tjetër, që mund të mos jetë virus, por një sforcim marrëdhëniesh ndërshtetërore që mund të na komplikojë. Mendoj që virusi nuk do të jetë kaq dominant”.