Apokalips në Jug të Anglisë! Rraftet me Ushqime Bosh dhe Rradhë të Gjata në Dyqane!

Blerësit kanë postuar fotot e rafteve të supermarketeve të zbrazëta në mediat sociale pasi moti i keq i dimrit çoi në mungesa në të gjithë vendin.

 

Shitësit me pakicë thonë se po përjetojnë mungesa te medha, sepse furnizimet nuk mund të dorëzoheshin në dëborë.

 

Supermarketet gjithashtu thonë se po përjetojnë kërkesa të larta pasi njerëzit mbajnë rradhe dhe nuk janë në gjendje të shesin.

 

devon angli gjirokastra online

 

Shumica e fotove tregojnë mungesen e bukës, qumështit dhe vezëve, edhe artikujt e tjerë mungojnë si fruta, perime dhe mish.

 

Në jug perëndim të Anglisë duket se ka qenë veçanërisht situate e keqe dhe ka paralajmërime kombëtare për një goditje afatshkurtër në rritjen e çmimeve.

 

Rae Rae, nga Exmouth, Devon, që postoi këto foto, nuk kishte shumë fat për të blerë furnizime në supermarketin e saj lokal.

 

 

Helena thote se kjo duket si nje apokalips…