Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim" Media e pavarur është më e rëndësishme se kurrë"

Sot eshte Dita Boterore e Lirise se Shtypi shpallur nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara.

Me kete rast, Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim ka percjelle ne Tëitter mesazhe te forta lidhur dhe me median e pavarur qe eshte me e rendesishme se kurre.

“Thomas Jefferson ka të drejtë. Në këtë Dita botërore e lirisë së shtypit, ne i nderojmë gazetarët në Shqipëri dhe në të gjithë globin që guxojnë të bëjnë pyetje të vështira, hulumtojnë faktet dhe fuqizojnë njerëzit… Media e pavarur është më e rëndësishme se kurrë”, shkruan ambasadorja Yuri Kim në Tëitter.